1. Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart.

Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 8,7 inch, een pixeldichtheid van 179 ppi en een helderheid van 350 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Klein

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

MediaTek MT8768N

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart is een praktische en multifunctionele tablet. Het 8,7 inch hd ready scherm levert een haarscherp beeld en scherpt details helder af met een maximaal contrast. De octa core processor en 3 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat de tablet voldoende rekenkracht heeft voor meer uitdagende taken. Met de meegeleverde kinderhoes kun je het gebruik van de tablet beperken tot veilige content. Deze hoes beschermt de tablet tegen stoten en krassen. Daarnaast heeft de tablet ook een ingebouwde Kids Mode, waarin kinderen op een veilige manier kennis kunnen maken met de digitale wereld. Ook als je de tablet niet gebruikt is het veilig dankzij de stevige tablethoes. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart is een perfecte oplossing voor kinderen en hun ouders.

Pluspunten
  • Je tablet is goed beschermd tegen vallen, stoten en vuil dankzij de meegeleverde kinderhoes.De tablet is vanwege zijn kleine formaat gemakkelijk mee te nemen in je tas, waardoor je 'm overal mee naartoe kunt nemen.Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of internetten

    .

    Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 8,7 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 179 ppi en de helderheid van het scherm is 350 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8768N processor.

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wifi Zwart + Kinderhoes Zwart. tablet is een Klein tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets