1. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,1 inch, een pixeldichtheid van 224 ppi en een helderheid van 550 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Snapdragon

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet

De Samsung Galaxy Tab Active Pro is een krachtige tablet, die speciaal is ontworpen voor professioneel gebruik. De tablet is voorzien van een robuuste behuizing, waardoor hij perfect bestand is tegen stoten en vallen. Daarnaast is de tablet ook waterbestendig, zodat je het ook in een regenbui kunt gebruiken. De 7600 mAh verwisselbare accu biedt voldoende energie om de tablet tot 15 uur lang te gebruiken. Met de Samsung S Pen stylus die standaard wordt meegeleverd, heb je nauwkeurige controle over de tablet. Dankzij de 4G ondersteuning maak je ook op plekken zonder wifi verbinding met het internet. De tablet heeft 64 GB opslaggeheugen en kan met een geheugenkaartje van maximaal 512 GB worden uitgebreid.

Pluspunten
  • Deze Samsung Enterprise-editie tablet ontvangt minimaal 4 jaar beveiligingsupdates en krijgt standaard Samsung Knox en E-FOTA met de koop meegeleverd

    .

    Je kunt de Tab Active Pro overal gebruiken dankzij de schok- en waterbestendige behuizing

    .

    Bedien de tablet eenvoudig en nauwkeurig met de S Pen stylus die wordt meegeleverd.

Minpunten
  • De tablet heeft met een gewicht van 653 gram een zware aard.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet is en het schermdiagonaal is 10,1 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 224 ppi en de helderheid van het scherm is 550 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Snapdragon processor.

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro Enterprise Edition. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets