1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

6 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart is de perfecte tablet voor dagelijks gebruik. De tablet is uitgerust met een mooi 12,4 inch scherm met een prachtige anti-reflecterende coating. Dit betekent dat je minder snel last zal hebben van schitteringen. De Tab S7 FE heeft een krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen, waardoor de tablet geschikt is voor zware apps en games. Om de tablet nog meer gebruiksgemak te bieden wordt er standaard een stylus meegeleverd. Hiermee kun je bijvoorbeeld notities maken of foto's bewerken. Ook het multitasken wordt gemakkelijk gemaakt door het grote scherm. Zo kun je bijvoorbeeld aantekeningen maken en surfen op internet terwijl je een videogesprek voert. Met de Just in Case Screenprotector bescherm je het scherm tegen krassen, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van je Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart.

Pluspunten
  • Met de screenprotector bescherm je het tabletscherm tegen krassen en deuken. Deze tablet is geschikt voor basisstaken zoals YouTube-video's kijken en het spelen van lichtere spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid hikken eenvoudige apps zoals de NS-app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperend draaien

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 6 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 128GB Wifi Zwart + Just in Case Screenprotector. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets