1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud en het bijbehorende bescherm- en oplaadpakket ben je verzekerd van een comfortabel gebruik van je tablet. De book case beschermt je tablet tegen krassen en stoten. Het gebruiksgemak wordt vergroot door de 15W oplader en kabel. De Tab A8 is een professionele middenklasse tablet met een 10,5 inch full hd scherm. Met de Unisoc T618 processor kan je gebruik maken van alle apps en spellen zonder haperingen. De batterij van deze tablet gaat bij gemiddeld gebruik makkelijk een hele dag mee. Je kunt er dus urenlang zonder problemen mee surfen op het internet of videogesprekken voeren met familie of vrienden.

Pluspunten
 • Met de boekenkast en oplader heb je direct alles wat je nodig hebt voor je tablet in huis. Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of series comfortabel bekijken.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series

  .

  Deze tablet is trager dan anderen in deze prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten

  .

  Deze tablet is trager dan andere in deze prijscategorie, dus apps laden traag en multitasken gaat niet

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te gen.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Rosegoud + Bescherm- en oplaadpakket. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets