1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 778G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver is een mooie tablet met een strak design. De behuizing is gemaakt van metaal en plastic en heeft een lichte zilveren kleur. De tablet heeft een groot 12,4 inch scherm met een helder en scherp beeld. Onder de motorkap zit een krachtige Snapdragon 778G octa core processor met 4 GB RAM geheugen. Hiermee is de tablet geschikt voor zware apps en games, zelfs als je met de hoogste instellingen werkt. De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver heeft een ruime opslagcapaciteit van 64 GB waarmee je veel bestanden en apps kunt opslaan. Ook wordt er standaard een stylus meegeleverd waarmee je bijvoorbeeld notities maakt of foto's bewerkt. De accu heeft een capaciteit van 10.090 mAh en gaat bij gemiddeld gebruik een dag mee. De tablet laadt met een snel adapter (niet meegeleverd) binnen 90 minuten weer volledig op. Met het grote scherm kun je eenvoudig meerdere apps naast elkaar gebruiken.

Pluspunten
  • Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals YouTube video's kijken en lichte spelletjes zoals Candy Crush

    .

    Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet

    .

    Op deze middelgrote tablet kun je makkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen.Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 778G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi Zilver. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets