1. Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

Tablet Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 11 inch, een pixeldichtheid van 276 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heb je een betrouwbare tablet met een lange levensduur. Het scherm is beschermd door de Just in Case Screenprotector Glas. Hierdoor blijft het scherm zo lang mogelijk als nieuw en krasvrij. De ingebouwde speaker in de dock zorgt voor hoogwaardige muziek. Met de oplaaddock is je Pixel Tablet altijd opgeladen. Je bedient gemakkelijk al je slimme apparaten met de Pixel Tablet. Ook als je tablet niet in de buurt is, bedien je jouw apparaten met je stem. Met Google Assistent. Met 128GB opslagruimte heb je genoeg ruimte om je bestanden te downloaden. Wil je nog meer opslagruimte? Kies dan voor 256GB. Met de oplaaddock neem je de tablet makkelijk mee. Geniet van een betrouwbare tablet met lange levensduur en een goede opslagruimte.

Pluspunten
 • Met de screenprotector bescherm je het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen

  .

  Met de oplaaddock met speaker geniet je van krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet

  .

  En met je Pixel Tablet bedien je je smart home apparaten.

Minpunten
 • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen

  .

  Je hebt minder schermruimte bij het werken aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is Goed en het schermdiagonaal is 11 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 276 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Google Tensor G2 processor.

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet heeft een opslagcapaciteit van 128 GB en een intern werkgeheugen van 8 GB. 

De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets