1. Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit.

Tablet Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,1 inch, een pixeldichtheid van en een helderheid van .

Specificaties Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Intern werkgeheugen

1 GB

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van de Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit is een ideale oplossing voor vermaak tijdens lange autoritten. De autohouder is stevig bevestigd aan de hoofdsteun van de voorstoel, waardoor de tablet tijdens het rijden veilig blijft. Ouders kunnen een tijdslimiet instellen en de toegankelijke apps beheren. Zo kan je kind op een verantwoorde en leuke manier kennis maken met de digitale wereld. Door het grote 10,1 inch scherm zien spelletjes en filmpjes er supergoed uit. Bovendien is het scherm voorzien van een blauw licht filter, wat zorgt dat het minder schadelijk is voor de ogen van je kind. Met de meegeleverde stevige hoes bescherm je de tablet tegen stoten en krassen.

Pluspunten
  • Bevestig de autohouder op de hoofdsteun van de voorstoel, zodat je kind de tablet tijdens de autorit zonder problemen kan gebruiken. Met behulp van Kurio Genius kan je als ouder controleren welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De stevige, spatwaterdichte hoes biedt bescherming tegen val- en stootschade.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is daardoor trager dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over de Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet is Matig en het schermdiagonaal is 10,1 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van en de helderheid van het scherm is .

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een MediaTek MT8167A processor.

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet heeft een opslagcapaciteit van 16 GB en een intern werkgeheugen van 1 GB. 

De Kurio Tab XL 2 16GB + Car Kit. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets