1. Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 10,5 inch, een pixeldichtheid van 225 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Middelgroot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Intern werkgeheugen

3 GB

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud met Just in Case Kids Cover Roze is de ideale tablet voor de hele familie. Met de stevige cover is je tablet goed beschermd tegen vallen en stoten. Het full hd scherm met een diagonaal van 10,5 inch biedt een uitstekende kijkervaring voor zowel films als games. De Unisoc T618 processor staat garant voor een soepel en vloeiend gebruiksgemak. Bovendien gaat de batterij makkelijk een volle dag mee. Je kan dus gerust een langere tijd films streamen, spelletjes spelen en videogesprekken voeren. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud met Just in Case Kids Cover Roze is een ideale tablet voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Met de toetsenbord hoes bescherm je je tablet en tik je comfortabel verslagen en e-mails. Met deze hoes kun je gemakkelijk je tablet beschermen en comfortabel verslagen en e-mails schrijven. Dit tablet is geschikt voor basis taken zoals het kijken naar YouTube video's en licht spelletjes als Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is traag binnen zijn prijsklasse, dus apps laden langzaam en multitasken gaat niet

    .

    Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 10,5 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 225 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een UNISOC T618 processor.

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een intern werkgeheugen van 3 GB. 

De Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi Roségoud + Just in Case Kids Cover Roze. tablet is een Middelgroot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets