1. Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket.

5/5

Een tablet is compacter dan een laptop en dus gemakkelijker mee te nemen. Bekijk deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet en ontdek of deze tablet de specificaties heeft waar jij naar op zoek bent. Deze Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 12,4 inch, een pixeldichtheid van 244 ppi en een helderheid van 500 cd/m2.

Specificaties Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Formaat tablet

Groot

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

WiFi ingebouwd

Ja

Bluetooth

Ja

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Processor

Qualcomm Snapdragon 750G

Omschrijving van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

Met de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart en het beschermingspakket ben je verzekerd van optimale bescherming van je tablet. De book case beschermt de buitenkant tegen krassen en de screenprotector laat je scherm vrij van eventuele beschadigingen. De Tab S7 FE is een middenklasse Android tablet met een groot 12,4 inch scherm. De tablet bevat een krachtige Snapdragon 778G octa core processor en 6 GB werkgeheugen, waardoor het geschikt is om zware apps en games te draaien. Daarnaast wordt er standaard een stylus meegeleverd die je kunt gebruiken om je tablet te bedienen, notities te maken of bijvoorbeeld je foto's te bewerken. Met een groot scherm kun je gemakkelijk meerdere apps naast elkaar openen. De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart met het Beschermingspakket is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige Android tablet.

Pluspunten
 • Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Je houdt je tablet zo lang mogelijk als nieuw dankzij de book case en screenprotector

  .

  Deze tablet is geschikt voor basistaken zoals het kijken van YouTube video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Dankzij de redelijke snelheid haperen simpele apps zoals de NS app en spelletjes zoals WordFeud niet.

Minpunten
 • Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus zwaardere apps zoals Netflix kunnen haperen

  .

  Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet

De beeldschermkwaliteit van de Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet is Redelijk en het schermdiagonaal is 12,4 inch. Tevens heeft dit scherm een pixel dichtheid van 244 ppi en de helderheid van het scherm is 500 cd/m2.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft wifi ingebouwd: Ja en bluetooth: Ja.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een Android besturingssysteem en draait op een Qualcomm Snapdragon 750G processor.

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet heeft een opslagcapaciteit van 64 GB en een intern werkgeheugen van 4 GB. 

De Samsung Galaxy Tab S7 FE 64GB Wifi + 5G Zwart + Beschermingspakket. tablet is een Groot tablet. Altijd kleiner dan een laptop dus prima overal mee naar toe te nemen. 

Bekijk ook onze andere tablets